10-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Tayvan’ın başkenti Taipei’de düzenlenen 21. Dünya Bilişim Teknolojileri Kongresi (WCIT 2017) çerçevesinde Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile teknoparkımızda faaliyet göstermekte olan Gazi Bilişim Kümesi üyesi 8 firmamızdan 12 katılımcı ile pazarlama faaliyeti düzenlenmiştir.

Faaliyet çerçevesinde firmalarımız 60 a yakın B2B görüşme gerçekleştirmiş, çözümlerini tanıtma imkânı bulmuş ve ileriye dönük işbirliği adımları atılmıştır.

Firmalarımızın ticari faaliyetleri yanında Gazi Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Arif Adlı, Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanlarından Prof. Dr. Metin Uymaz Salamcı ve Gazi Teknopark Genel Müdürü Sabahattin Tuğrul İmer tarafından üniversite-sanayi işbirliği ve teknoloji transferi temelinde Hisnchu Science Park, National Tsing Hua University(NTHU), National Applied Research Laboratories(NARB), Industrial Technology Research Institute of Taiwan(ITRI), National Space Organization (NSPO), National Chung-Shan Institute of Science and Technology(NCSIST) ve TECO Electric and Machinery Co., Ltd  kurum ve kuruluşları ziyaret edilmiştir.