Konferans Salonu

Gazi Teknopark içerisinde, C Blok’ta oluşturulan 90 kişilik "Konferans Salonu" firmalarımızın kullanımına sunulmuştur.

Toplantı Salonu

Gazi Teknopark içerisinde, Teknopark yönetim katında bulunan 22 kişilik "Mogan Toplantı Salonu" firmalarımızın kullanımına sunulmuştur

Spor Odası

Hizmete açılan spor odamız ile firmalarımız, iş hayatının yoğun temposundan biraz olsun uzaklaşmak ve sağlıklı yaşam için günlük egzersizleri yapabilmek fırsatına sahip oldular.

Yemekhane

Teknopark binası içerisinde faaliyetine başlayan yemekhanemiz firmalarımıza hizmet vermekte, her gün 4 çeşit tabldot yemeğin yanında, salata bar ve kömürde ızgara çeşitleri gibi seçenekler de sunmaktadır.

Teknopark’ın yer aldığı Gazi Üniversitesinin Gölbaşı yerleşkesindeki sosyal tesis bünyesinde sunulan tüm imkanlar Teknopark çalışanlarına hizmet verecektir. Bu sayede çalışanların çeşitli ihtiyaçları karşılanırken çalışma ve yaşam standartları da önemli ölçüde yükselecektir.

Otel

Mogan Gölü kıyısında, 2 junior suit, 14 oda 30 yatak kapasiteli, odalarında telefon, televizyon ve minibar bulunan otelde şirket konuklarınızı rahatlıkla ağılayabilirsiniz.

Spor Olanakları

Sosyal tesis bünyesinde yer alan sauna, şok havuzu, kondüsyon merkezi, aydınlatmalı tenis kortu, basketbol sahası, masa tenisi ve bilardo imkanları ile günün stresinden kurtulabilir, bedeninizi ve ruhunuzu sağlıklı tutabilirsiniz.

Restoran Hizmetleri

Zengin menülü restorantı, göl kıyısında yer alan açık kafesi, barı, kokteyl salonu ile çalışanlarınız ve konuklarınız için keyifli bir ortam yanı başınızda yer alıyor. Bu tesislerde haftanın belirli günlerinde canlı müzik, özel günlerde de çeşitli eğlence programları düzenlenmektedir.

Konferans ve Toplantı Salonları

Teknopark binasında yer alacak toplantı salonlarının yanı sıra sosyal tesis bünyesinde yer alan 90 ve 180 kişilik konferans salonu ve 25 kişi kapasiteli toplantı salonundan yararlanabilirsiniz. Simultane tercüme, barkovizyon ve sinevizyon altyapısı bulunan konferans salonlarında teknopark yönetimi tarafından düzenlenecek eğitim, seminer ve benzeri etkinliklere katılabilirsiniz.